Košarica:
0 | 0,00kn
katalozi

  Kategorije

Kako kupovati

Kako kupovati na Infomag.hr

Infomag Webshop omogućuje tri načina kupovine:

 • Možete kupovati kao registrirani korisnik
 • Možete kupovati putem telefona +385 1 6191 278

Kupnja omogućava sljedeće mogućnosti:

 • Brži proces narudžbe i naplate
 • Provjera statusa narudžbi
 • Pregled prošlih narudžbi
 • Izmjena podataka korisničkog računa
 • Izmjena lozinke
 • Spremanje dodatnih adresa za dostavu

Registracija

 • 1.korak: Na početnoj stranici infomag.hr kliknite na Registracija, ukoliko ste registraciju već obavili na infomag.hrprijavljujete se putem linka Prijava.
 • 2.korak: U formi koja vam se otvorila upišite svoje osobne podatke, pročitajte opće uvjete i označite da se slažete s istima. Na kraju kliknite na "Pošalji".
 • 3.korak: Ukoliko ste podatke točno ispunili, na mail koji ste naveli stići će vam potvrda registracije, koju morate potvrditi putem linka navedenim u e-mailu. Nakon potvrde registracije dobiti ćete mail dobrodošlice.

Dobrodošli i zahvaljujemo na registraciji na naše stranice InfoMag Webshop!

Vaš račun (korisnickoime@xxx.com) je kreiran i možete se prijaviti koristeći Vašu e-mail adresu i lozinku na sljedećoj web stranici: Prijava.

Nakon prijave možete pristupiti sljedećim uslugama: pregled povijesti narudžbi, ispis računa i uređivanje podataka o korisničkom računu.

InfoMag Webshop Ukoliko ste pravna osoba, u postupku registracije, sistem će vas tražiti da se tako odredite i da ispunite potrebne podatke za prodaju pravnim osobama (OIB, PDV broj).

Košarica

U nju stavljate proizvode klikom na plavu tipku "Dodaj u košaricu". U košarici knjige mogu biti neograničeno vremensko razdoblje, a možete ih i dodavati i uklanjati. Ako zaliha nestane, proizvod će automatski biti uklonjen iz vaše košarice. Cijene proizvoda u košarici svakodnevno se ažuriraju.

Kupnja i odabir načina plaćanja Kupnju završavate klikom na tipku "Završi kupovinu". Stranica nakon tražit će vas adresu za plaćanje, koja ujedno ne mora biti i adresa dostave, zaključujete klikom na link "Nastavi". Sljedeća stranica će vas obavijestiti o načinu i cijeni dostave, klikom na "Nastavi" naći ćete se na stranici Informacije o plaćanju na kojoj ćete odabrati način plaćanja, ovisno o vašim željama i afinitetima. Nakon plaćanja, pregledajte narudžbu i kliknite na "Blagajna". Time je vaša narudžba proslijeđena na infomag.hr.

Pregled narudžbi te status istih

Nakon uspješno predane narudžbe na e-mail adresu primit ćete potvrdu o obavljenoj kupnji, a sadržaj i status iste moći ćete u svakom trenutku provjeriti na svom računu na Infomag.hr.

Narudžba putem telefona

Na infomag.hrmoći ćete kupovati i putem +385 1 6191 278 telefonske linije, kada će vas ljubazni službenik provesti kroz sve gore navedene korake te će vašu narudžbu provestio kroz infomag.hr.

NAPOMENA: Slike proizvoda na Infomag Webshopu su ilustrativne prirode. Slika koja ilustrira proizvod na internetskoj stranici infomag.hr ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove. Infomag će nastojati na web stranicama infomag.hr objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih.